Hancock Central School   									2320
	SPECIAL MEETINGS
	In an effort to anticipate and respond to special circumstances which may arise during district operations, the President of the Board shall call a special and/or emergency meeting of the Board when requested by any member of the Board to do so.  In addition, the President shall call a special meeting of the Board whenever he/she or the Superintendent of Schools considers such a meeting desirable.  Notice of such meetings will be given at least 24 hours before the date of the meeting to every Board member.  If less than a week in advance, public notice of the meeting will be given to the extent practicable.
	If, in an emergency, a special meeting is held before the twenty-four hour notice can be given, each member may be asked to sign a waiver of notice.  A statement regarding the time of notice and signature of such forms shall be entered in the minutes.  

Ref:    Education Law §§1606; 2504; 2563
           Open Meetings Law, Public Officers Law §§100et seq.


Adopted:  09/13/1993
 

